domingo, 15 de enero de 2012

Bona tarda,
Volia inaugurar en dia d'avui aquest blog ja que degut al tema que tinc la intenció de tractar, em sembla un dia clau i especial; i us preguntareu perquè oi?
Doncs és molt senzill, en aquest blog el que intentaré reflectir és la importància de donar medul·la òssia a totes aquelles persones que ho necessiten, ja sigui per la malaltia del càncer o altres de no tant conegudes però que afecten també a tantissimes persones.
Justament per aquest motiu i perquè avui és el dia Internacional del Càncer voldria inaugurar aquesta entrada al blog parlant sobre la importància que té fer-se donant de medul·la òssia, ja que amb una petita extracció de sang pots salvar una vida, i qui sap, potser algun dia ho necessitem algú de nosaltres i ens agradaria que la gent estes conscienciada amb el tema.
Personalment em pregunto perquè la gent no ho és, si per motius personals o potser és per falta d'informació; així que per si un cas es tracta d'això, en el blog hi introduiré informació sobre la donació de medul·la òssia, malalts que estan esperant una medul·la, persones com nosaltres amb iniciatives que posen a la pràctica de manera altruista per ajudar a tots aquests malalts, històries que posen la pell de gallina, emocions i mes emocions (entre moltes altres coses).
Per últim us volia donar la benvinguda aquest blog i demanar-vos les vostres aportacions a través de comentaris.
Amics solidaris fins la medul·la, molta força i a superar tots els obstacles, que estic segura que podreu amb ella!

7 comentarios:

  1. Et felicito per aquesta iniciativa que precisament avui inicies.
    Espero que sigui un espai per la informació, per les emocions i pels sentiments, sobretot per l'ESPERANÇA.
    Clara

    ResponderEliminar
  2. Gracies Clara, aquesta es la intenció, poder emocionar-nos, aprendre valora com la solidaritat, animar a la gent, informar entre moltes altres coses. Un petonet

    ResponderEliminar
  3. Molt bona iniciativa Alba! la conscienciació, difussió i sensibilització són tres bones raons per a obrir aquest espai per tal de poder compartir opinions, notícies, imatges, emocions, sentiments... que ajuden a CONSTRUIR UN MÓN MÉS SOLIDARI.
    ENDAVANT!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracies Carme, aquesta es la intenció. Informar, concienciar, animar als malalts, donar suport als familiars i amics que hagin perdut alguna persona estimada, trobar iniciatives interesants i ajudar com es pugui. Gracies pel comentari i per la pagina web. Quan pugui l'incloc. Moltes gracies

      Eliminar
  4. M'ha semblat interessant:
    http://vivenciesjosep.blogspot.com/2011/11/donacion-de-medula.html

    ResponderEliminar
  5. ALBA....FELICITAS per la teva FORÇA..EMPENTA..i IL:LUSIÓ!!!
    Una gran iniciativa per una gran objectiu..ENDAVANT!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracies Montse! Per mi formes part del grup, ja que tot ho vem fer entre tu, la Clara, la Puri i jo! aixi que per mi, tu també hi estàs inclosa amb això. Ara encara no se exàctament com va el blog, pero poc a poc aniré explicant les nostres iniciatives, el motiu pel qual ens va fer pensar en concienciar a la gent (tieta) i moltes altres coses que explicaré, pero també hi voldria incloure textos emotius, històries, notícies... Un petonet i gràcies per escriure'm! Muacks.

      Eliminar